خوشمزه ترین غذاهای لرستان ؛ از انواع کباب تا آش!
انتشار: خرداد 26، 1402
بروزرسانی: 19 آذر 1404

خوشمزه ترین غذاهای لرستان ؛ از انواع کباب تا آش!

خوشمزه ترین غذاهای لرستان ؛ از انواع کباب تا آش!

این غذاهای رنگارنگ با استفاده از ادویه و زعفران فراوان درست می شوند و طعم آن ها فوق العاده است. اکثر کسانی که به شیراز سفر می کنند، سعی می کنند تا در مدت اقامت خود در شیراز، انواع غذا های این شهر را تجربه کنند. شیرازی پلو یکی از سری غذا هایی است که باید حتما در سفر به استان فارس، مصرف کرد. این شباهت ها به قدری است که اگر له خوبی آن را نگاه کنید، شاید متوجه تفاوت آن با ته چین نشوید. در درست کردن فسنجان شما می توانید با توجه به سلیقه خود، آن را ترش، شیرین  و یا حتی ملس درست کنید. اما از آنجایی که برای پخت انار بیج از رب یا آب انار استفاده می شود، شما معنای واقعی ترشی را درک خواهید کرد.

  • ایزوگام کردن سقف خانه ها و پوشاندن سقف قرمز و سنتی آن ها نیز بشدت از جذابیت مناظر روستای ابیانه کاسته است و امید آن می رود این توسعه های سریع باعث تخریب این میراث با ارزش نشوند.
  • اکثر غذاهای جنوبی به تند بودن شان معروف هستند و یکی از این غذاهای تند و بسیار خوشمزه، سمبوسه است.
  • مواد تشکیل دهنده پلو زعفرانی برنج، مرغ، زعفران، فلفل دلمه ای، میخک، زیره، پیاز، سیر و ادویه های مخصوص هستند.
  • قدیمی ها «اشکنه» را به عنوان یک غذای ایرانی نونی خوشمزه می شناسند که آن را به عنوان غذای ساده برای شام یا ناهار هم درست می کنند.

دل و جگر گوسفند را به قطعه قطعه های کوچک و نگینی خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی با پیاز داغ مخلوط می کنند. خورش شش انداز یکی از محبوب ترین خورش های گیلان است که برای پخت آن از بادمجان قلمی که از قبل تخم ها راخارج کرده اند به علاوه گردو سابیده شده، رب انار، پیاز داغ و ادویه جات استفاده می شود. اگر دقت کرده باشید در اکثر غذاهای شمالی بادمجان جزء مواد اصلی افزودنی است پس اگر عاشق طعم بادمجان در غذاها هستید، حتما در سفرتان به گیلان، شش انداز بادمجان را امتحان کنید. سیر قلیه یکی از ساده ترین و بهترین غذای گیلانه است که در عین راحتی بسیار پر طرفدار و لذیذ می باشد و در بیشتر نقاط گیلان به سیر واویج معروف است. موادی که برای پخت این غذا مورد استفاده  قرار می گیرد عبارت است از برگ سیر، تخم مرغ، پیاز، لپه، گوشت مرغ یا اردک نصف، نمک، فلفل و زردچوبه. تکه های کوچکی از مرغ و گوشت گوساله را به صورت یکی در میان همراه با فلفل دلمه و پیاز به سیخ می کشند.

طرز تهیه کله جوش

در دقیقه آخر، رشته پلویی را در آب بریزید و با برنج مخلوط کنید. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه در یک کاسه ورز دهید. قوم های مختلفی از جمله مردمان فارس، ترک، ترکمن و تات در استان خراسان شمالی زندگی می کنند و به همین دلیل غذاهای محلی این استان از تنوع بالایی برخوردار هستند. غذاهای محلی استان خراسان شمالی با آداب، رسوم و فرهنگ خاصی تهیه می شوند و معمولا به دلیل استفاده از سبزی های کوهی، عطر و طعم فوق العاده ای دارند.

۲۰+ نمونه از بهترین رستوران های رامسر آدرس، شماره تلفن، ساعت کاری

این غذا به قدری محبوب شده که اکنون در اقصی نقاط کشور در منازل و رستوران ها می توانید این غذا را بیابید. اصالت این غذای خوشمزه متعلق به گلوگاه در استان مازندران است. اگه به غذاهای دریایی علاقه مندین مالابیج رو حتما امتحان کنید.

در طبخ این غذا از گوشت گوساله و گوسفند در کنار سبزیجات خردشده، روغن، پیاز، سیر رنده شده، گردوی چرخ شده، رب انار و روغن زیتون استفاده می شود. در پخت این غذای خوشمزه، از انواع سبزیجات، با گوشت استخوان استفاده شده است. این سبزیجات خوشمزه ترکیبی از بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل سبز، سیب زمینی، پیاز و سیر است. گوشت ها هم به صورت تکه هایی استخوان دار است که همراه با ادویه مخصوص جنوبی، می تواند یک طعم بی نظیر را برای تجربه کردن برایتان رقم بزند. خمیرهایی دایره ای از آرد نان سنگک به این غذا اضافه می شود که کربوهیدرات غذا را تأمین می کند.